Weldit Bvba

 

Weldit bvba stapte in september 1998 in de startblokken en profileert zich als een onderneming die geen uitdaging ivm laswerkzaamheden uit de weg gaat. Met als coach Johan Dillen, van opleiding Industrieel Ingenieur Electro-mechanica optie lastechnieken, die soms op het tikkeltje van “te” bezeten is van alles wat met lassen te maken heeft. Naast zijn theoretische basis deed hij ook praktische ervaring op als lasser en lasingenieur. En kan hij hierdoor als geen ander een brug slaan tussen theorie en praktijk. Johan heeft ook de titel van Europees lasingenieur en is als geen ander bekend met verschillende Europese kwaliteitsnormen.

Vanaf juli 2011 wordt er een tweede luik actief bij Weldit bvba en gedragen door Wendy De Raet die eveneens een brug wil slaan. En mensen wil motiveren om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Wendy heeft ook een background als Industrieel Ingenieur, maar na enkele jaren in de industrie wist ze dat ze door haar focus te verleggen, naar het onderwijs, meer uit zichzelf zou kunnen halen. Dit werken met jongeren inspireerde haar om zich persoonlijk te ontwikkelen en bewuster in het leven te staan. Het volgen van Intuïtieve Ontwikkeling, massagetechnieken en TZOLKIN ondersteunde haar in dit proces en gaf haar het verlangen om mensen meer bewust te maken, hun levensvreugde terug in eigen handen te nemen en harmonie te brengen.


Een blik in mijn leven

Evenwicht in de paren van tegenstelling brengen is misschien de uitdaging die ons samenbrengt om het leven te leven!.......